//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


contest blog paling comeyh , chantik n khemas..

wokeyh..wokeyh... ary niyh zyra nux join satu contest niyh.. tajuk contest niyh ialah:

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

zyra maen sottt jep join contest niyh..haha...mane tw adep rjeki..huhu..
tw ark cpew y anjur an contest niyh?hah....jeng...jeng...
owner dy niyh nme dy  FARZANA FARZANTO..


kowng nux ark join contest niyh?
hah py lau kowng nux join..kowng kne larh ngok lu syrat2 nyew..
jgan maen sott jep..haha..


syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

hah...niyh bkan maen bulat-blat zyra copy...hahakkk...
lau kowng slah bkan slah zyra..haha..
k...skunk niyh zyra nux tag 5 owng y plng brtuah jdQ mngse zyra...haha..



okeyh mangsa2 ku skalian...kowng join larh contest niyh..haha..
gud luck...
daa....
(^_^)


Labels: ,