//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


contest mata paling kebabom!haha!

yuhuuuu.... hehehe..
hello readers...
tw ta ary niyh zyra nux wat pe?
hahhh... ta tw an..
acctually zyra nux join CONTEST MATA PALING KEBABOMMM!!!!

owner dea niyh ialah Farzana Farzanto...
so sperti biase..syrat2 dea..


Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang aku nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow aku balik pon takpa.(DONE)
Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana. (DONE)
Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry.
Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
Tag kepada 3 rakan blogger korang.
Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
Gambar2 tu akan aku akan upload kat page yang aku suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang
Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti aku update pasal hadiah rahsia tu.
Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.
--------------------------------------------------------------
keyh... mse y di tnggu2...
iniyh dea..
gdis cun , comel dan KEBABOM!! (perasaan tol... -___-")
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tuh dea.... 2 sklie...
tmak tol...huhuhu...
alah... bole an...hehehe...
keyh skunk mse mengetag lak..


^_^