//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


mOoD :: saD (#_#)

aaarrrggghhhh!!!!!
benci!!!benci!!!
ta ske!! ta ske!!
ahhhhh..... huhuhuhuhu.....
knpe sume orang ske cri mslah ngan zyra?
zyra ad buad slah ke dngan korang??!!

ISNIN

i was sick that day...
but i just smiled..
ta mcam slalu...if zyra saket memng zyra BaD moOD giler2..
ta sape brnie tgur..

mse tuh zyra tlong ajarkan friends zyra..
mse tuh zyra ajar LUKISAN KEJURUTERAAN..
then time tuh larh kwan zyra (lelaki)
dea kcau zyra..

DEA : jangan nak buat muka sakitlah!! 

(i know dea just brgurau but tuh bukan first time dea ckap macam tuh!! ary tuh mcam2 lg dea skitkan hati zyra.. bkan dea ta tau klau zyra saket mood zyra cam mne..)

ZYRA : sabar jelah... memang kalau dia buat lagi tahulah nasib dia..
SI BATU API : z***d!! kau tahu tak zyra cakap apa tadi?
DEA : apa? cuba cakap?

(zyra menjeling larh kat dea..)

SI BATU API : dia cakap..
DEA : kau cakap apa hah? kau cakap apa?

(dea pn tnjuk2 body dea y konon2 nye "tegap" tuhh..)

PENYELAMAT : weyhh!! z***d!! zyra sakit lah!!
DEA : aku peduli apa?

(time tuh kple zyra dah pening...)

ZYRA : z***d... tepilah.. 
DEA : weyh!!kau pikir kau tu bagus sangat ke?

time niyh zyra tol2 bengang... apa lg zyra angkat lah t-squre zyra..

ZYRA : tepi...
DEA : kalau aku tak nak tepi kau nak buat apa?hah? kau nak buat apa?

pangg!! amek kau... terus t-squre zyra melayang kat bdan dea.. patah t-square ..
dea pun terkjut juga.. but EGO dea tuh tnggi..dea amek dea pnye t-square dea plak..
konon2 nak bantai zyra gne bnde tuh lah.. huhhh... DAYUS!!
dea pikir zyra tkut ke? zyra pn nak rampas lah t-square dea..

DEA : ehh... okey2.. lepas... nanti aku punya pulak patah..

zyra trik t-square tuh.. dea pn sme.. papan dea y kt atas meja pula zyra amik.. but dea cepat2 halang..

ZYRA : zyra dah cakap baik-baikkan tadi!!
DEA : okey2.. lepaskanlah..

zyra pun lepaskanlah papan dea.. then dea cari gaduh lagi dengan zyra..
bengang gila zyra mse tuh!! apa lagi zyra tarik balik t-square dea...
last-last maybe dea pun dah angin dea ptahkan t-square tuh.. 

DEA : nak patah sangat?nak sangatkan!!
ZYRA : zyra dah cakap baik-baikkan?!!yang degil sangat tu kenapa?!! 
DEA : pikir angin dea je ada? tak pikir angin orang?
ZYRA : kalau tahu taknak orang berangin lain kali jangan cari pasal!!

terus dea senyap.. membebel sengsorang.. zyra yang dari tadi tak tahan sakit pun terus duduk kat kerusi zyra.. masa tuh zyra menangis.. dahlah tengah sakit.. then dea buat macam tu.. kawan-kawan zyra pun try pujuk zyra.. geng-geng dea pulak mulut macam s***!! kaki bodek!! masa zyra tengah nangis tiba-tiba zyra sesak nafas... apa lagi.. kelam kabut kawan zyra... 

dea orang pun bawa zyra kat bilik rehat.. tak sampai setengah jam ambulans sampai.. masa tu zyra dah okeyh sikit.. dalam hati berdebar je.. dah berapa kali masuk hospital.. kawan-kawan zyra yang lain ada yang terkejut time zyra mengamuk tu..mana taknya.. tak pernah zyra mengamuk... tiba-tiba pula zyra mengamuk..


HUHH!!! LETIH!! HARI ISNIN TU FIRST TIME ZYRA MENGAMUK.. SELAMA NI TAK PERNAH..JUST KALAU ZYRA BAD MOOD GILER-GILER MUKA ZYRA TAK AKAN SENYUM... KAWAN-KAWAN PUN TAKUT NAK TEGUR.. HEHE.. BUT ZYRA OKEYH SEBENARNYA... TAK PERNAH ORANG TEGUR , ZYRA TAK SENYUM.. 
                                                             ^_^