//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


berat blog niyh???

assalamualaikum... hye..

korang korang belog zyra niyh lmbat loading ker ta ehh masa korang bukak belog zyra niyh? zyra ta tw arh blog zyra niyh berat or ringan.. tips tips untuk tahu berat blog tuh bkan nyer betul pun.. klau zyra bukak sendiri blog zyra niyh dah sah-sah lah laju jer dea bukak.. coz selalu zyra bukak.. atoyaiii.... klau lmbat terpkse larh zyra diet kan blog zyra niyh.. kuikuikui.. apa? pikir korang jer yang bole diet? blog pun bole tau! huhuhu..

okeyh cukup! hehehe.... korang yang dtang at belog zyra niyh kalau suka warna pink join lah geng pink yer.. kalau tak suka tapi nak join jugak pun bole yer.. hehe..

tujuan geng pink:

MENGUMPUL PEMINAT-PEMINAT PINK.
MENAMBAHKAN KENALAN
MENGIKAT SILATURAHIM
SENANG KALAU NAK BUAD TUTO! MUAAHAHAHA..*tuto y memerlukan colour ta pyah tuka2 lagi.. hihi.. snang cket..


keyh.. pesanan.. klau comment korang ta di publish lgi mknenya zyra ta bukak lappy taw.. sori yer.. coz zyra ada exam.. ty klau zyra bkak zyra publish keyh.. :)