//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


cik ayu buat contest: blog paling cute!!!

ASSALAMUALAIKUM!!!! WALLLAAA!!! soleyh soleyh~ hehehe.. nak maen maen pulak.. eehhhh? apasal happy semacam je zyra ni? ada pape ke? dapat jumpa dengan CIK ABANG? tak lah.. then.. dapat HADIAH? errr.. insyaAllah kalau menang.. ehhh? menang apa? hahhh.. niyh lah nak cecite niyh... hari niyh zyra pergi menjelajah satu warga blog.. errr.. ye ker? ^_^" then zyra terjumpa blog CIK AKAK ni.. ehh? cik akak? siapa? CIK AYU lah.. akak niyh ada buad contest.. contest BLOG PALING CUTE!! wahhh!! dengan tertera nama contest itulah yang membuatkan zyra juin.. hahaha... siapa tak tahu zyra gila contest niyh? kihhh...


itu dia... banner contest niyh.. alalala.. ada teddy lah.. hehehe..

SYARAT2

1. Follow blog cik ayu untuk update tntg c0ntest ni....[sudah yang ke-144]
2  Buat satu entri bertajuk: "Cik Ayu Buat Contest: Blog Paling Cute!!!
3. Letak banner kat atas ni and linkkan ke sini k...^^ [dekat menu tab]
4. Haa...ada 2 kategori taw utk contest ni:
utk boys - blog cute + macho?[tak mungkin]
utk girls - blog cute + chantek[dah tentu yang niyh kategori zyra]
5.  Tag pd seorang je da cukup...^^ [cik siera KB]
6. Then,tinggalkan url entri korang kt sini k....

wahh.. harap harap sangat dapat menang.. kalau menang kira hadiah birthday zyra lah 27 june niyh..