//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


CONTEST BACKGROUND AND POSING PALING CUN

assalamualaikum.. hye reader.. hari dah 3 kali zyra juin contest.. hehehe.. yang ni zyra di TAG..  zyra pun malas nak taip panjang panjang.. dah penat menulis and balas kunjungan rakan rakan blogger. kita straight to the point okeyh..


saia minum kopi awak punya syarat ye cik yana.

1. Sesiapa sahaja dibenarkan untuk menyertai tetapi hendaklah warganegara Malaysia yang tinggal di Malaysia.
2. Anda dikehendaki follow blog kami, Liyana Amin danAkma Liyana. serta like fan page ini, CLICK HEREWajib!
3. Anda perlu buat entry pasal contest ini dan disertakan dengan gambar yang nak dipertandingkan. Tajuk entry anda sama ada CONTEST BACKGROUND AND POSING PALING CUN atau CONTEST BNP PALING CUNWajib!
4. Letak banner contest ini di sidebar korang dan linkkan ke entry contest yana ni. Wajib!
5. Gambar yang dipertandingkan tidak kisah secara individu mahupun beramai-ramai tetapi anda perlu berada di dalam gambar tersebut. Ini bagi mengelakkan kes curi gambar.
6. Gambar yang beraksi lucah automatically akan disingkirkan.
7. Gambar boleh edit tapi background gambar mestilah original. Wajib!
8. Tinggalkan link entry contest anda pada ruangan comment di bawah entry ini. Wajib!
9. Sila tag kepada 3 blogger lain yang masih aktif dan perlu diberitahu kepada mereka bahawa mereka telah ditag

ni dia masa yang ditunggu tunggu.. 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

muuaahahhahahaha!!!! memang CUN GILER lah!!! kahkahkahhh!!! 

saya tag 

cik siera KB (adek)
cik zila
lyana