//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


CONTEST BEST HEADER EVER!!

Assalamualaikum and hello readers!! sekali lagi zyra juin contest untuk hari ini!!! hehehe.. memang giler contest betoii zyra ni.. tapi tak pernah menang pun. =.=" sekarang zyra nak juin contest BEST HEADER EVER!


FAZREEN FATHIL ni lah yang bertanggungjawab menjalankan contest ni.. cantik tak header saia ni?




tak ke? uuuuuu.... sedihnya!!! hehehe.. main main pulak. cik abang owner contest saia tiru bulat bulat ye syarat-syarat tu.. hehe. 

1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST  BEST HEADER EVER!!!
2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang
3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog ni)
4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni=D
5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini ..  TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !