//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


penunggu istana



hello!!!! ^_^
zyra nux tnya cket..
korang dah ngok ta movie penunggu istana niyh?
seram ta?huhuhhhhh.. -______-"

mse ary khamis lepas ckgu tk kami ad bce akhbar yng dah berkurun at class kami.. then dea trbce iklan PENUNGGU ISTANA... then dea un ajaklah kami satu class yng ada 15 'kanak-kanak' aje dlam tuh.. apa lagi kank-kank kat class 5TK tuh.. bersorak pom pom larh.. huhuhu... msing-msing darh bising-bsing.. *nux pkai bju apa? bole ajak pkwe kew? spe blnje? adoiii aii kwan-kwan zyra niyh.. bhnyak shongel pulak.. mse suasana 'hangat' tuh berlngsung tbe-tbe ckgu TK kami tgur..

"zyra??kamu nak pergi ke?" 

apa lagi cpat2 zyra menggeleng.. fwens2 zyra yng laen sume mngeluh.. mne ta nye.. mybe niyh last time kami dpat klua sme2 stu class..

"bagus jugak... nanti kamu pengsan lagi ribut dlam panggung tu.."

zyra pun trsenggih larh.. BFF zyra kt sbelah bisik-bisik kt zyra..

"kalau kamu ikut kitaaorang bukan tengok movie tapi tengok kamu..hehe..."

zyra un ketawa.. esoknye ary jumaat BFF zyra tnye lg ikut ke ta isnin niyh.. zyra just geleng-geleng..

huhhhh..... nux zyra ikot?? lau nux zyra melalak kat dlam panggung tuh sila-silalah tarik zyra msuk dlam.. ngok muke badot un zyra darh menyorok.. menangis... niyh lagi nux ngok cite seram.. perghh... nanti orang ingat zyra lak ghost dea.. tibe2 mngis.. huhuhu... sory larh guys... zyra ta dpat ikot yer..
^_^