//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


where sweet stalker?

assalamualaikum.. hari ni zyra first time dalam hidup.. zyra jawab paper chemistry dengan tiada migrain lagi!! muahahaha.... selalunye bukan main sakit kepala lagi kalau menghadap paper kimia! pertanda baik kah?? =.="
hari ni juga zyra ponteng kelas kimia because mama zyra kerja. so tak ada siapa yang hantar zyra. huhuhuhu.. sedih! *gembira sebenarnya. muahahaha...tinggal seminggu lagi exam nak habis. yahooo!!! best! ehhh!! tunggu.. lepas exam cuti dua minggu.. kalau dah ada cuti panjang that mean ada kelas BELIAN!! OMG!! bencinya! lagi lagi subject mathematics! bukan subject dia yang zyra tak suka but cikgu belian yang ajar tu! mulut bukan main KEPOH lagi! OPPPSSS!!! sori bukan nak mengata just perangai dia yang suka menyindir tu yang buat ramai tak suka. bila balas balik cakap kurang ajar! bila tak jawab dia cakap "kenapa diam? saya tanya jawab!" sakit hati tak dapat cikgu macam tu?pehh.. tapi zyra HORMAT kat dia walaupun MENYAMPAH. 

okeyh berbalik pada tajuk. where sweet stalker? dah lama akak sweet stalker tak datang comment entry zyra. pergi blog dia pun dah tak jumpa. akak dah tak blogging lagi ke? rindu nak pergi blog akak and dengar lagu kat blog akak.. untuk pengetahuan readers.. akak sweet stalker ni lah yang banyak comment kat blog zyra ni.. that mean akak sweet stalker ni bukan hanya datang and tinggalkan jejak kat shout mix "walking here.." dia pun baca entry tau! bukan cuma nak promote blog kat shoutmix tu.. and setahu zyra dia tak pernah tinggalkan jejak kat shoutmix.. itu yang membuatkan zyra minat untuk pergi ke blog dia.sesiapa yang tahu 'dimana' sweet stalker berada sila maklumkan yer.. hehe..

SORRY KALAU ADA YANG TERASA DENGAN ENTRY NI.. ^_^