//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


ZYRA ADA TWIN?

ASSALAMUALAIKUM and good morning you all? huhhhh!!! hari ni zyra nak cecite sedih ni... huaaahuaaa!!! kenapa? because muka zyra dah teruk sekarang!!! walaupun muka dah cerah sikit lepas dah 2 bulan tak berkawad.. but masalah lain ada lagi!! apa dia? parut! OMG!! terasa menyesal pulak tak jaga muka betol betol.. actually.. dah lama jerawat ni tak main cak cak dekat muka zyra.. but disebabkan tangan zyra ni GATAL sangat nak picit jerawat.. sekarang akibatnya parut yang tinggal.. huarrgghhhh!!! kawan kawan ada juga tanya kenapa tak pakai pencuci muka yang anti jerawat punya.. MASALAHNYA zyra kalau bab bab nak jaga kecantikan ni malas betol! tapi kalau bab MELARAM bukan main lagi ye! hehehe.. sekarang zyra cuma nak kejar satu produk ni jer.. apa dia? OXY lah.. apa lagi.. tapi yang peliknya dari mula zyra mencari sampai sekarang.. kenapa TAK JUMPA? pergi TESCO dia kata DAH HABIS... pergi KEDAI RUNCIT dia kata esok sampai tapi bila zyra pergi lagi dia cakap tak ada? =.="  apa hallah susah sangat nak jumpa benda alah kecik tu?

okeyh.. stop pasal tu.. terkejut tak tengok tajuk entry zyra kali ni? hahahaha.. nak tahu siapa gerangan twin zyra ni? cuba tengok gambar kat bawah ni..


hahh.. ni lah dia twin zyra! hahhh!! percaya tak? hahhh!! jangan nak berangan! ni bukan twin zyra but my sister lah.. nama dia NOOR HASIRA like my name NOOR HAZIRA.. tapi kenapa zyra cakap dia twin zyra ehh? actually.. bukan zyra yang cakap.. but KEBANYAKAN orang.. contohnya hari konvo angah zyra.. ada mak cik tu tengok zyra dengan cik siera KB ni asyik melekat ke sana ke mari.. so dia tegurlah..

MC : ADIK BERADIK KE?
ZYRA : YE MAKCIK
MC : YANG MANA KAKAK?
ZYRA : SAYA
MC : KEMBAR?
ZYRA : EHH.. TAKLAH.. KAKAK DENGAN ADIK..

terkejut badak masa tu.. ada ke patot dikatakan kembar? jauh macam langit dengan bumi! 


tengok!! beza bukan? kulit? zyra lebih gelap sikit dari dia sebab zyra ni active sangat diri tengah panas sambil hentak hentak kaki.. sedangkan dia.. duk rumah jaga kulit.. cuba ajak dia jemur tengah panas sikit.. jangan harap nak! kalau dari segi ketinggian zyra lebih tinggi.. DRESS UP?zyra yang paling over.. dia nak sentuh benda alah MAKE UP tu? TAK HINGGIN dia.. memang beza ketara! but kenapa lah kami dikata kembar? bukan dengan adik zyra ni je.. dengan along zyra pun macam tu jugak! lagi jauh beza!! walaupun umur berbeza but ketinggian tetap setaraf.. KAHAKAHAKAHH.. jahat lagi.. peduli apa?! 


NAK TERJAH BLOG TWIN ZYRA NI KER? BOLEH AJE.. CLICK SAJA DEKAT SINI.