//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


BF ZYRA KENA SAMAN MALU?


hello.. korang korang.. zyra nak cecite niyh.. korang rasakan.. malu tak jadi PEREMPUAN CAKAP GEBANG (cakap besar/ tak serupa bikin)? mesti malukan? tapikan.. adalah sorang MAKHLUK ALLAH ni yang tak malu tau! ish ish ish.. guna kulit apa tah.. kulit biawak gamaknya..kekeke..

ada ke patut dea cakap nak tangkap BF zyra? tahu kenapa? dea cakapkan.. dea boleh saman BF zyra tuh tau! ish ish ish.. kesian BF zyra tuhkan.. hanya sebab tulis wall yang bertaip seperti ini aje dah boleh kena samankan?

jangan cerite keburukan orng kt orng lain..
lagi2 dkat family or future family dia orng!sedarlah diri 2 sikit.. jgan nak mengata orang..jgan nak pndai2 cerite my GF ni mainkan perasaan exBF dia!!kalau x tahu cerite just shut your mouth!and else.. sedar diri tu.. mengata GF i but why u add me?tahukan she is my GF? in other word.. JGN PERASN BAIK!!

balasan si minah sengal


hahaha.. kesian kesian.. yang zyra peliknya.. kenapa dea nak tunggu zyra on chat baru dea nak warning zyra ehh? baru datang idea ke? kenapa masa BF zyra buka dea tak warning terus kat BF zyra tuh?huhuhu.. semalam BF zyra bukak zyra pnye FB.. so dea pun terbacalah message tuh.. kekeke.. tahu apa yang BF zyra balas balik kat wall dea?

tak sangka.. saya yg tulis wall..tapi my GF pula yg kena jdi penghantar warning dia pada saya..kalau saya tak bca message dia saya tak akan tahu..and awak nak saman apa? cakap awek polis..ada ke saya mention nama awak untuk awak saman malu?bukti? hahh.. WTH..
kekeke.. ish abang niyh.. kunk dea betul betul tangkap abang kunk acam ane? ehh.. tape tape.. boleh dea pergi holiday sekali kat sana kan? hehehe.. adoi aii.. first cakap saman sebab BF zyra maki dea kat wall tuh.. then bila zyra soh dea baca balik..dea cakap BF zyra maki dea kat comment.. dah tuh.. bila zyra cakap siapa yang maki dea? BF zyra or KWAN2 BF zyra.. dea cakap kenapa BF zyra tuh like status tuh.. kekeke.. kartun putar belit betol lah awak niyh! hello?? kalau nak buat cite gebang pun buadlah yang macam real siket! hahh..