//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


HYE YOU!

assalamualaikum.. niyh zyra nak cecite sikit dengan you all semua.. korangkan.. kalau dah kena tinggal dengan GF or BF korang rasanya malu tak nak kacau hidup orang tu? lagi-lagi EX korang tu dah beritahu keburukan korang yang dirasakan merimaskan? kalau zyra dah semestinya MALU!! but.. zyra tak faham betol dengan mamat sorang niyh tau! tak tahu jenis kulit apa yang dia pakai tah! kulit beruang koet?


tengok tuh!! tak tahu malu betol lah! err.. BTW BuDAk BaIk tuh adek zyra ehh.. masuk cerita balik.. kenapa dengan mamat sorang niyh hahh???!! tak reti bahasa ke? orang dah cakap tak nak tuh tak nak lah!! tak belajar bahasa ke?!


niyh lagi satu! korang baca tu! dia pikir zyra heran sangat ke apa dia nak dengan CIK SIERA KB tu? weyh! i don't care okeyh! haha! but kan.. adek zyra dari mula lagi tak suka dengan mamat perasan niyh! ehh.. terlupa.. budak baju putih tuh adek zyra tau.. tu yang si LyshaFull Sempoi tuh memang tak sah kalau tak kena kan orang.. hehehe.. 

zyra pelik lah.. orang layan dia baik-baik macam masa couple.. dikatakan sombong?! weyh! kang zyra sombong betol betul kang! lagi satu , jangan nak libatkan BOYFRIEND zyra okeyh! BENCI tahu! lain kali kalau dah tahu orang sombong dengan kita.. jangan nak MENYIBUK lagi! FAHAM?!