//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


JANGAN PIKIR GUD GUD LAH KAMU!


hye semua!! hari niyh mood zyra rosak akibat terkenangkan perangai seseorang yang macam perempuan tutt.... tahu kenapa? sebab perangai gud gud dealah.. dea pikir dea dah BAGUS sangat ke sampai nak buruk-burukkan zyra depan bakal abang ipar zyra? dea tuh siapa yang nak masuk campur urusan zyra niyh? kenal pun macam kenal naik bas express.. 

ada ke patut dea tuduh zyra maenkan perasaan si SS (syok sendiri) tuh? weyh kamu! jangan nak belagak kamu tuh macam kenal cium mulut dengan saya okeyh? kamu siapa? kamu kenal sesangat ke saya niyh?! kalau kamu nak kutuk-kutuk saya.. saya just nak nasihatkan kamu supaya kamu tak termalu sendiri okeyh! please CERMINKAN DIRI tuh dulu! perangai macam perempuan tutt ada hati nak kutuk-kutuk orang! weyh! karang kalau saya hebohkan nama kamu baru kamu tahu nak cerminkan diri tuh! 

kamu tahu tak kalau orang suruh listkan keburukan kamu.. dengan panjang lebar saya boleh listkan tahu! jangan pikir kamu saja yang tahu cerita saya! saya ada telinga tahu tak? kalau perangai buruk kamu tu tak heboh satu sekolah tak sah! and dengan berbangganya saya cakap.. PERANGAI SAYA LEBIH BAGUS DARI KAMU FAHAM?! kalau tak tahu cerite tuh janganlah jadi minah murai nak heboh hebohkan cerite! kalau gatal sangat mulut tuh nak melalak sana sini.. meh face to face dengan saya! boleh aje saya bagi diam mulut kamu tuh! jangan pikir kamu boleh buli saya macam mana kamu buli budak junior tuh! 

kalau dah perempuan tuh buad cara orang perempuan! jangan terlampau over sangat mulut tu! sekali kena pang dengan ADEK saya memang berputar kepala kamu tuh! saya tak akan cari pasal dengan orang kalau orang tuh tak cari pasal dengan saya okeyh! jangan depan-depan saya je tunjuk gud gud kamu tuh! belakang mengata! 

ENTRY KALI NIYH AGAK GANAS SIKIT DARI BIASA.. SORY YE.. TIME BAD MOOD MEMANG MACAM NIYH AYAT ZYRA..