//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


project dah siap!!

assalamualaikum!!! wala wala wala~~ hehehe... syoknye hari ni!! hahaha.. tau kenapa? zyra happy sesangat because project TK dah siap! haha! so lepas ni boleh cuti macam orang lain! wah!! macam kempunan je nak cuti.. hahaha.. memang pun.. mana taknye.. orang pergi sekolah dari jam tujuh sampai pukul dua.. zyra and classmate pulak pergi jam tujuh balik jam lima! orang cuti sekolah.. kami pergi sekolah! boleh dikatakan kami memang tak dibenarkan cutilah! sadis sungguh bunyiknya.. hehe..

semalam last day kami siapkan project TK kami tuh.. tahu tak apa dia project kami tuh? jeng jeng jeng... kami buat rak pasu bunga.. wahh.. but bukan rak yang kechik tuh tau! ni yang besar punya! semalam kan kami bermandikan cat tau! bukannya rak tu yang kami cat kan! haha.. BTW enjoy your holiday yang tinggal seminggu niyh jer ya budak-budak 5TEKNIKAL!