//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


selesai hias blog


hye semua! ehh.. ehh.. hari ni zyra tak nampak pulak button follow zyra ehh?  mana dea merayap ek? biarlah.. so untuk kalau ada problem macam ni lagi. zyra dah sedia kan satu lagi button follow.. ehh.. bukan button.. icon lah.. nampak tak? yang kat sebelah kiri blog zyra tuh? hah.. tekan situ jep senang.. hehe..

okeyh okeyh.. hari ni zyra selesai hiaskan blog along zyra.. blog lama dea sudah tak ingat pasword da..  atoyyii aii.. korang korang pergi lah jenguk- jenguk blog CECITE CECITE ni.. sambil tuh boleh lah follow sekali ek? hehe..


 cun tak along zyra niyh? hehe.. dea dah ada BF okeyh.. don't try tackle dea okeyh! hehe.. zyra design blog along zyra niyh hampir serupa dengan blog ke dua zyra PINKY LAND.. singgahlah jugak ye! hehe..

sama kan?? hehehe.. jom lah singgah ke PINKY LAND zyra niyh! ^^