//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


SUDAH 700++?


hye hye you guyss!!! weyh weyh korang zyra kan.. rasa tak percaya follower merangkap kawan blogger zyra dah cecah TUJUH RATUS LEBIH!!! OMG!! zyra ingat lagi tau masa mula-mula dulu.. rasanya awal tahun niyh kowt zyra mula berblogger.. pehh.. nak cerita pun macam nak jadi cerite sedih pulak.. kihkihkih.. nak buad tuh.. nak buad niyh.. semua tak tau.. bila silap sikit habis HANCUR blog zyra di buad nya.. pehh.. sadis sungguh... tapikan tapikan.. sekarang niyh zyra dah PANDAI tau nux mengedit-edit blog.. kuikuikui...

walaupun taklah SECANTIK blog-blog you all..  and sekarang niyh pun zyra dah ada buad TUTORIAL.. and lagi zyra ada amek tempahan HEADER and HIAS BLOG... walaupun PEMINTA-MINTA EDITKAN tu ada yang TAK KENANG BUDI.. kalau sesiapa yang dah baca and comment entry zyra tuh dea tau lah kan apa maksud zyra.. 

TAPIKAN... zyra maseh peliklah.. macam mana setiap hari ada jer orang follow zyra? mana dea orang dapat tahu link zyra ehh?? zyra rasa dah lama zyra tak BERJALAN-JALAN dekat blog orang.. betul! shoutmix zyra tuh pown zyra tak jenguk lagi... jenguk pun yang kat depan-depan.. *malas maksud sebenarnya kuikuikui..zyra rasa.. follower zyra meningkat sejak zyra COUPLE dengan SI EHEM EHEM.. and sejak zyra UMUMKAN RELATIONSHIP kami dalam FACEBOOK.. apakah?

errr.. kalau sesiapa yang TERtahu or MEMANG dah tahu tu.. zyra mintak maaf sesangat lah ehh.. because zyra amek korang punya admire.. hehehe... kalau yang tak tahu tuh.. hehe.. teruskanlah hidup anda tanpa mengetahui kejadian sebenar ya!! nanti kecoh satu dunia blog! okeyh! tuh jep.. PAPAI!