//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


TOMORROW IS MY BIRTHDAY..


hello semua!! wahh.. TERKEJUT tak tengok title zyra kali niyh? kihkihkih... yups.. ESOK iaitu 27 JUNE 2011 genaplah 17 tahun zyra membesar.. umur jer 17 tahun tapi badan macam budak form 1.. =.="
thank you mama sebab mama dah besarkan kakak.. (MOOD: SEDIH) 


HAPPY BIRTDAY TO ME!! hehehe... tak sangka pulak zyra dah besar ye.. (besar ke?) ehh.. bukan.. tak sangka tak lama lagi zyra akan tamat sekolah.. entah macam mana kehidupan zyra pada masa depan ek? zyra dah fikir cita-cita zyra.. 

  1. guru (err.. niyh mama zyra yang cadangkan.. dea tak nak zyra belajar jauh-jauh.. huuu~)
  2. arkitek (cikgu cakap zyra boleh jadi arkitek.. tapi sekarang markah LK zyra dah low.. macam mana cikgu?)
  3. mengurus kafe sendiri ( zyra n AIEN cadang nak bukak cafe kami sediri bila dah tamat belajar.. tapi masalahnya zyra n AIEN belajar TEKNIKAL bukan perniagaan)


huhuhu... sabo je lah..