//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover imageDiaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


AMNESIA~ ^_^


HELLO.. HYE.. KORANG KORANG.. KORANG TAHU TAK AMNESIA TU APA? HAHAHA.. MESTILAH TAHU KAN? AGAK-AGAK LAHKAN.. KALAU KENA AMNESIA TU KITA BOLEH LUPAKAN SEMUA MASALAH TAK? AND... KALAU KENA AMNESIA TU.. BOLEH TAK KITA CUBA UBAH DIRI KITA SUPAYA TAK JADI MACAM SEKARANG NI? 

AHH... AGAKNYA NILAH DUGAAN YANG SEMUA ORANG KENAKAN? MASALAH DITIMPA-TIMPA.. TAPI NASIB ZYRA LEBIH BAIK DARI MANGSA-MANGSA BENCANA AND PERANGKAN? 

TAPI.. KENAPA MANUSIA NI CUMA TAHU NAK MEMPERTAHANKAN DIRI JE? KENAPA TAKNAK MENGAKU KESALAHAN YANG DAH MEMANG NAMPAK DEPAN MATA? BUKAN ZYRA NAK BERLAGAK BAIK... TAPI ZYRA AKAN DIAMKAN DIRI JE KALAU ZYRA TAK PUAS HATI OR SOMETHING LIKE THAT.. JUST ZYRA AKAN MULA BERSUARA BILA ZYRA BETUL-BETUL TERTEKAN.. 

CUMA ADA SATU HAL JE YANG SAMPAI SEKARANG ZYRA DIAMKAN DIRI.. WALAUPUN DAH ENAM TAHUN ZYRA PENDAMKAN PERASAAN NI.. WALAUPUN NAK MEMBERONTAK TAPI ZYRA TAK SAMPAI HATI.. ZYRA CUMA MAMPU MENGIKUT KATA..

TAPI KALAU ZYRA IKUT CAKAP YANG SANA.. ZYRA PASTI MENDERHAKA PADA YANG SINI.. KALAU ZYRA IKUT CAKAP YANG SINI.. BUKAN KE ITU PUN NAMANYA MENDERHAKA? HAHAHA~ DAH BANYAK DOSA YANG ZYRA BUAT SEKARANG NI.. ENTAH PAHALA ATAUPUN DOSA YANG BANYAK..