//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover imageDiaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


JANTUNG ZYRA SEPERTI.....


DUP DAP DUP DAP... saket seyh dada zyra niyh... mana taknya.. jantung niyh mengepam laju bebenor gamaknya.. ishhh!! tapi sebab dea mengepam sebegitu laju kerana someone niyh.. zyra begitu teruja bedebar-debar bila terbayangkan sahaja wajah yang agak kacak comel beliau itu..

adess... kenapalah sebegitu sekali angaunya zyra niyh.. tapikan.. mesti ada reason kan kenapa zyra boleh terangau-angau sorang dirikan.. mulanya.. 

pada suatu pagi di SMK PADANG TEMU telah diadakan acara 1 murid 1 sukan 1 malaysia.. jadi sudah semestinya zyra yang KUAT tak suka berlari turut berlari.. selepas itu.. datanglah seorang cikgu yang kecik comel iaitu cikgu LK zyra minta tolong pada zyra untuk membelikan soto.. dalam keterpaksaan zyra pergi juga membelinya.. selepas menghantar pesanan makanan itu cikgu MATH zyra pulak panggil meminta pertolongan zyra untuk mengangkat hamper.. selain zyra dan rakan-rakan.. cikgu juga telah memanggil beberapa kanak-kanak  pelajar lagi..

didalam koperasi zyra dan rakan-rakan menghulurkan hamper pada kanak-kanak pelajar yang lain sebentar tadi.. dan tibalah seorang putera lelaki yang mahu mengambil hamper dari tangan zyra.. semasa hamper bertukar tangan.. tangan beliau sudah menyentuh tangan zyra.. OMG!! *mata kat atas tangan kat dada terus sahaja zyra memandang tepat kehadapan.. dan terserlahlah wajah suci comel beliau itu.. dan dari saat tersebutlah zyra sudah mula menghidap penyakit angau.. ahhh... 

P/S : BELIAU ADALAH BUDAK FAMOUS DI SEKOLAH.. BELIAU TERKENAL DENGAN RAMAH MESRA BELIAU.. DAN PALING PENTING.. MUKA BELIAU BEGITU SUCI COMEL!!