//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover imageDiaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


APAHAL NI?


HARI NI ZYRA BEGANG SESANGAT.. KENAPALAH ADA MAKHLUK ALLAH TU DENGKI SANGAT KAT ZYRA? DAH TAK ADA MAKHLUK ALLAH LAIN KE YANG DEA NAK DENGKI? CUBA KORANG BAYANGKAN GAMBAR KORANG DIEDITKAN THEN DENGAN SESEDAP RASA LAGI DEA GABUNGKAN GAMBAR ZYRA DENGAN LELAKI YANG ZYRA LANGSUNG TAK KENAL?

BUKAN TU JE.. ADA KE PATUT DEA HANTAR REQUESTS RELATIONSHIP PADA ZYRA? TAK ADA RASA BERSALAH KE PADA DIRI DIA TU? ZYRA TAK TAHU SAMA ADA GAMBAR LELAKI TU GAMBAR OWNER YANG TAK BERTANGGUNGJAWAB ATAUPUN GAMBAR CURIK! TAPI ZYRA MACAM PERNAH TENGOK LELAKI YANG ADA DALAM GAMBAR TU.. 

MUNGKIN KALAU BUKAN SEPUPU ZYRA YANG BERITAHU BERITA GAMBAR ZYRA BERSAMA LELAKI LAIN DIPROFILE FACEBOOK MUNGKIN SAMPAI SEKARANG ZYRA TAK TAHU.. FIRST TIME ZYRA JENGAH.. ZYRA RASA MAYBE COUSIN ZYRA SALAH TENGOK.. SEBAB GAMBAR TU KABUR THEN KECIK PULAK TU.. TAPI BILA COUSIN ZYRA SURUH ZYRA BANDINGKAN GAMBAR ZYRA DENGAN GAMBAR YANG DIEDIT BARULAH ZYRA PERASAN.. 

PERASAAN ZYRA MASA TU.. MACAM NAK DITUMBUK-TUMBUK SAHAJA MUKA SI PESALAH.. ZYRA PERNAH HANTAR MESSAGE PADA DEA.. TAPI TAK PULAK DIBALASNYA..


TERSANGATLAH KURANG AJAR.. BILA DIA TAK BALAS DENGAN HATI YANG SEBAL ZYRA CLICK PADA REPORT/ BLOCK THIS PERSON.. TAPI SEBELUM TU SEMPAT JUGA ZYRA TULIS DEKAT WALL DEA SUPAYA DEA BERBAHAGIA DENGAN GIRLS YANG ADA DEKAT DP DEA TU!