//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


YOU MAKE ME SMILE PART 2




Danny membuka pintu belakang kelasnya. Budak-budak bersepah.. maknanya cikgu masih belum masuk. danny menoleh kekanan.
“nichole.. ‘mak cik’ sally tak masuk ke hari ni?” soal danny kepada rakan sekelasnya itu. Nichole ketawa mendengar gelaran yang diberikan pada homeroom teacher mereka.
“not yet.. pengetua panggil dia tadi..” beritahu nichole. Danny berlalu kearah mejanya. Dengan tangan diselukkan didalam pocket seluar dan kaki disilangkan danny duduk dengan penuh ciri-ciri putera idaman.
“gyyaaa!!” budak-budak perempuan yang memerhatikan danny sejak dari dia masuk menjerit kesukaan apabila danny menjeling kearah mereka. Danny mengeluh. Apa ke bongok budak-budak ni.. aku cuma jeling je kot.. belum lagi aku bercakap. Danny membuang pandangan ke luar tingkap. Sengaja dipilihnya meja yang berada di tepi tingkap. Baginya hanya dengan melihat alam semula jadi saja kesemua perasaan tertekan akan hilang.
Sling… pintu kelas terbuka.
“okay student.. duduk ke tempat masing-masing..” arah cikgu sally. Danny masih tidak melepaskan pandangannya lagi dari melihat awan biru.
“student.. hari ni kita akan menerima rakan baru..  mary jullite.. I hope you all dapat membantu jullite..” beritahu cikgu sally. Semua pelajar di kelas itu tergamam melihat jullite.
“hello.. my name mary jullite from Randolph.. nice to meet you..” jullite menundukkan sedikit kepalanya tanda perkenalan. Telinga danny bagai berdesing sahaja sebaik sahaja mendengar suara jullite. Macam pernah aku dengar je suara ni. Perlahan-lahan dia menoleh kehadapan dan dengan segera dan pantasnya mata danny terbeliak.
“kau!” jerit danny sambil menunding jari kearah jullite.
“awak!” Jullite terkejut.
“what are you doing here?” soal mereka berdua serentak.
“kamu berdua kenal ke?” soal cikgu sally.
“tak!” balas mereka serentak. Kesemua penghuni kelas itu terdiam.
“okay.. okay.. nevermind.. so jullite.. awak boleh duduk di sebelah danny..”arah cikgu sally.
“what! Tak nak!” balas jullite dan danny serentak lagi. Mereka berdua berpandangan. Jullite menjeling. Danny merenung tajam.
“itu saja tempat yang available.. no more talk.. go ahead..” putus cikgu sally. Jullite mengeluh sambil berjalan menuju kearah mejanya. Sebelum dia duduk sempat lagi jullite memberi jelingan maut pada danny. Danny pula tidak lepas-lepas merenung tajam kearah jullite.
“sorry for disappointed you.. but can you stop staring at me already?” soal jullite tidak senang namun danny tetap membeku sambil merenung kearah jullite. Jullite merengus.