//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to super awesome. :D


Bigfoots!

I want to talk


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Zeyya Eriesya
Others:   


YOU MAKE ME SMILE PART 3




“jullite! Awak model pelajar dari Randolph kan?” soal salah seorang dari sekumpulan gadis yang mengerumuni meja jullite. Jullite tersenyum.
“yes , I am..” balas jullite. Danny disebelah mencebik.
“woahh.. bestnya!” jerit gadis-gadis itu.
“ehh? You guys tak pernah naik atas stage ke? Ni kelas modeling right?” soal jullite pelik.
“yups.. kelas sahaja modeling.. but model sekolah ni just ada beberapa orang je.. yang lain semua lebih kepada designer and pementasan.” Terang gadis itu.
“beberapa orang saja?” soal jullite lagi.
“yups.. like prince danny..” jullite menjeling kearah danny yang sedang tersenyum bangga. 
“huh..” jullite menjuihkan bibirnya tanda mengejek danny. Danny bengang.
“girls.. can you all leave us alone?” pinta danny sambil memberi jelingan dingin kepada gadis-gadis itu. 
“hiyahhh!! Prince!!” jerit gadis-gadis itu sambil terkedek-kedek berlalu pergi. Jullite sudah buat muka meluatnya. Daniel menjeling.
“woi minah! Kau sengaja nak cari pasal dengan aku kan?” marah danny. Jullite sudah membutangkan matanya. Minah dia panggil aku? Bukan main cantik lagi mulut dia nak bagi nickname yang buruk macam tu kat aku?
“woi mat! Siapa yang cari pasal dengan kau ni hah? Bila masa aku cari pasal? Aku tak bercakap pun dengan kau kot tadi.. yang kau tiba-tiba nak meradang ni apa kehe pulak?” soal jullite tidak puas hati. Mat? Ehh.. lawa sungguh anak tekak kau nak panggil aku mat.. 
“siapa yang kau panggil mat tu hah?” sergah danny.
“kau lah ngok!! Sebab apa aku panggil kau mat? Sebab kau yang cari pasal dengan aku dulu.. siapa minah kau tu hah? Aku ada nama tau! MARY JULLITE! MARY! JULLITE!” jullite merengus.
“hah? Mary Christmas?” balas danny menyakitkan hati jullite.
“kepala hantuk kau! MARY JULLITE lah pekak!!” marah jullite. Ada ke patut nama aku jadi mary Christmas pulak.. dasar tahap datuk hippopotamuses punya pekak! Baka! (bongok)
“apa bezanya.. senang aku nak ingat..” danny ketawa menyindir.
Pap! Dengan gerakan 0.001 saat kepala danny melekat ke dinding selepas jullite menampar pipi danny. Gyyaaahahahaha.. kini jullite pula yang ketawa besar melihat danny yang sudah makan penampar sulungnya disekolah ini. Serve you right. Danny menoleh kearah jullite yang enak ketawa dihadapannya. Kedua pipinya terasa perit. Sudahlah pipi kanannya ditampar oleh minah sengal ni then pipi kiri pulak kena cium dengan dinding tak guna ni! Dah melampau ni minah. Kau tak tau ke muka ni asset penting bagi model terkenal macam aku? Aku tak tahulah pulak bagi model jalanan macam kau! 
Danny memandang ke sekeliling kelas. Semua rakan kelas memandang kearah mereka berdua. Tidak percaya putera yang berkuasa disekolah ni , putera dingin yang tidak pernah tersenyum ikhlas , putera yang sering memberi nickname kepada sesiapa sahaja dan macam-macam lagi jenis putera , kini telah ditampar oleh seorang ratu model terkenal di Randolph. Danny bangun mendadak menghadap jullite dengan jarak hanya tinggal beberapa sentimeter lagi untuk kepala mereka berlaga.
“how dare you!” danny membesarkan matanya. 
“yeahh.. so what?” soal jullite membalas renungan mata bulat mamat biul dihadapannya.
“kau jangan ingat aku akan lepaskan kau! Mulai hari ni aku akan pastikan hidup kau tak tenteram dan kau akan merana.. hidup kau dalam gengaman aku.. disebabkan kau tak kenal lagi aku siapa then aku akan buat kau kenal sangat sangat dan sangat tentang aku!” ugut danny dengan mata yang merah. Wajahnya kini bagai devil yang sudah dapat mencari mangsanya. Badump! Jantung jullite berdegup kencang sebaik sahaja aura evil danny membara. Agak takut juga dia melihat wajah danny pada waktu itu. Danny melangkah keluar dari kelas. Ketika berselisih dengan jullite sempat dia memberi jelingan penuh makna pada jullite.
“jullite? Are you okay?” tanya rakan-rakan sekelas yang prihatin.
“yeah.. I’m fine..” balas jullite.
“jullite! Awak tau tak awak dah buat prince marah? Kami pasti lepas ni teruk awak kena buli dengan prince! Bila dia marah semua orang tak berani nak halang dia jullite! Baik awak apologize sebelum terlambat.. dia boleh buang awak dari sekolah ni tau..” beritahu seorang rakan lelaki itu.
“saya tak akan minta maaf.. saya tak akan cari pasal dengan dia if dia sendiri yang tak cari pasal dengan saya.. so don’t blame me because saya tampar dia.. anyway apa maksud awak dia boleh buang saya?” soal jullite pelik.
“prince anak madam relina and sir halwin.. pemilik sekolah ni and mereka juga berpengaruh besar dekat pekan midford ni.. tak kan awak tak tahu?” terang mereka lagi.